Tolspektakel 2015

Organisatie heel tevreden over verloop
TOL spektakel 2015.

Publiek lovend over de gespeelde eenakters.
Binnenkort hier foto’s van het evenement.

Dorpskern Nispen toneel voor TOL Spektakel 2015

De laatste twee weekenden van september 2015 vindt voor de zevende keer het TOL Spektakel (Theater Op Locatie) plaats.

Dan krijgen de bezoekers van TOL op een avond of middag drie verrassende voorstellingen op drie verschillende locaties voorgeschoteld. Dit jaar zijn de eenakters te zien binnen de onlangs opgeknapte dorpskern van Nispen. De organisatie is in handen van Toneelvereniging Onderling Kunstgenot, een van de deelnemende verenigingen. Op vrijdagavond 18 september, zaterdagavond 19 en 26 september en zondagmiddag 27 september wandelen de bezoekers onder begeleiding van gidsen van de ene naar de andere onverwachte speellocatie. Waar? Dat is nog geheim! Aan het TOL spektakel nemen ook het Roosendaals Toneel en De Roosendaalse Comedie deel.

De spelers van de toneelverenigingen zijn gemixt en spelen in de drie eenakters die speciaal voor deze editie van TOL geschreven zijn. Het schrijven en regisseren van deze eenakters gebeurt door Ad van den Kieboom, Erol Struijk, Gijs de Rooij en Anneke van Kouwen.

Startlocatie

De voorstellingen starten op de avonden 18-19-26 september om 19:30 uur en zondagmiddag 27 september om 13:30 uur.             De startlocatie is Café De Gouden Leeuw aan het Kerkplein in Nispen.  De entree bedraagt € 12,50. Informatie en aanmelden, in verband met het beperkt aantal plaatsen per voorstelling verzoeken wij u om tijdig aan te melden. Dat kan via info@onderlingkunstgenot.nl of telefonisch bij, Wilma van Hees tel: (0165) 365451.

De Spelersgroep en regisseurs van TOL 2015

De Spelersgroep en regisseurs van TOL 2015

TOL-2015POSTER A3