Laatste Nieuws

TOl-TOK logodatum

Organisatie heel tevreden over verloop

TOL spektakel 2015.

Publiek lovend over de gespeelde eenakters.

Binnenkort hier foto’s van het evenement.

Dorpskern Nispen toneel voor TOL Spektakel 2015

De laatste twee weekenden van september 2015 vindt voor de zevende keer het TOL Spektakel (Theater Op Locatie) plaats.

Dan krijgen de bezoekers van TOL op een avond of middag drie verrassende voorstellingen op drie verschillende locaties voorgeschoteld. Dit jaar zijn de eenakters te zien binnen de onlangs opgeknapte dorpskern van Nispen. De organisatie is in handen van Toneelvereniging Onderling Kunstgenot, een van de deelnemende verenigingen. Op vrijdagavond 18 september, zaterdagavond 19 en 26 september en zondagmiddag 27 september wandelen de bezoekers onder begeleiding van gidsen van de ene naar de andere onverwachte speellocatie. Waar? Dat is nog geheim! Aan het TOL spektakel nemen ook het Roosendaals Toneel en De Roosendaalse Comedie deel.

De spelers van de toneelverenigingen zijn gemixt en spelen in de drie eenakters die speciaal voor deze editie van TOL geschreven zijn. Het schrijven en regisseren van deze eenakters gebeurt door Ad van den Kieboom, Erol Struijk, Gijs de Rooij en Anneke van Kouwen.

Startlocatie

De voorstellingen starten op de avonden 18-19-26 september om 19:30 uur en zondagmiddag 27 september om 13:30 uur.             De startlocatie is Café De Gouden Leeuw aan het Kerkplein in Nispen.  De entree bedraagt € 12,50. Informatie en aanmelden, in verband met het beperkt aantal plaatsen per voorstelling verzoeken wij u om tijdig aan te melden. Dat kan via info@onderlingkunstgenot.nl of telefonisch bij, Wilma van Hees tel: (0165) 365451.

De Spelersgroep en regisseurs van TOL 2015

De Spelersgroep en regisseurs van TOL 2015

TOL-2015POSTER A3_________________________________________

 


 

 Toneelvereniging Onderling Kunstgenot uit    Nispen.

Kan terug kijken op een geslaagde serie voorstellingen van het stuk.

Moord in het theater

Binnenkort Hier Foto’s van de voorstelling.

TOK 2015 MihTh A5

 

Korte beschrijving van het stuk.

We bevinden ons bij toneelgroep Thaleia. Zij zijn bezig met de repetities voor het stuk “ Een perfecte moord” geschreven door Alex Damhuis .                      Alex is lid van Thaleia en tevens de hoofdrolspeler in het door hem geschreven stuk. Maar niet alleen hierin speelt Alex een hoofdrol.

Zowel in privé als in de zakelijke sfeer blijkt Alex een spil te zijn die zorgt voor oplopende spanningen, irritatie en haat wat uiteindelijk ten grondslag ligt aan een niet te vermijden bloedige daad.

Deze daad roept vragen op, waarop de ingeschakelde recherche snel antwoorden wil.

Wie heeft er gezorgd dat het stuk “ Een perfecte moord” verandert in “Moord in het theater”?                           

U bent van harte welkom om getuige te zijn van de ontrafeling van deze spannende thriller.

 

speeldata’s zijn : zaterdag 21 maart, vrijdag 27 en zaterdag 28 maart 2015 .

Aanvang allen avonden om 20.00. entree 8 euro p.p.

Hopelijk mogen wij u begroeten op een van deze avonden.

Reserveren via: telefoon (Anita Matthijssen)               0165 364058 of via e-mail: info@onderlingkunstgenot.nl

U vind ons ook op Facebook.

IMG_0116

IMG_0118 IMG_0119 IMG_0130 IMG_0131 IMG_0132 IMG_0115 IMG_0120

Diverse foto’s van de repetities.

De spelersgroep en regisseur.

De spelersgroep en regisseur.

 

Adres secretariaat

Henk Baselier Dorpsstraat 11 4709 AA Nispen
tel. 0165-365806

mail: Onderling Kunstgenot  info@onderlingkunstgenot.nl.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.