Home

100 jaar Toneel.

Toneelvereniging Onderling Kunstgenot Nispen is jarig en dat moet gevierd worden!

We pakken dan ook flink uit met onze jubileumproductie, geregisseerd door Gijs de Rooij. We spelen dit keer dan ook op een verrassende locatie en iedereen doet mee.

Tot op heden hebben we nog niets prijsgegeven over onze voorstelling.

Wel kunnen we u verklappen dat het een eigentijds sprookje voor volwassenen is, waarbij een lach en een traan niet weg te denken is, waarbij je moet oppassen met wat je wenst en waarbij je je kunt afvragen wie de grootste bedreiging is voor je geluk. Genoeg ingrediënten dus voor een voorstelling die u niet mag missen!

Speeldata Jubileumproductie:

 Vrijdag 12 april – Zaterdag 13 april om 19.30 uur.  Zondag 14 april 2019 om 13.30 uur.

Verzamelen: Café De Gouden Leeuw, Kerkplein 3 Nispen

Reserveren: info@onderlingkunstgenot.nl  of 0165-365451 Wilma van Hees

Spelersgroep en regisseur van jubileumstuk

Wie jarig is trakteert en daarom neemt toneelvereniging Onderling Kunstgenot u op zondag 26 mei 2019 mee op een verrassende dorpswandeling waar theater centraal zal staan.

Op een zestal “geheime” locatie, in Nispen spelen bevriende theatergezelschappen uit de regio een feestelijke theateract in een betoverende groene omgeving.

Omlijst door 6x een proeverijtje van een lokaal/regionaal biertje/likeurtje en een heerlijk Nispens hapje, als dat geen feestje is!

Zo proeft u deze middag niet alleen wat van de sfeer wat onze bevriende theatergezelschappen op de planken brengen, maar ook al het lekkers wat ons dorp en omliggende regio te bieden heeft.

Aanvang is 12.00 in het Openlucht Theater van Nispen en het duurt tot ongeveer 18.00. (minimum leeftijd 18 jaar i.v.m. alcohol)

Vanaf nu kun je inschrijven voor deze bijzondere activiteit deelname is beperkt (6 groepen van 25 personen = 150 personen) dus wees er snel bij!!

Kosten voor deze middag: €12.50 per persoon. Inschrijven via info@onderlingkunstgenot.nl

Betaling via : NL97RABO 0184353211o.v.v. Theater Hap & Stap en vermelding naam/namen.

U bent pas ingeschreven als de betaling binnen is bij onze penningmeester   W. van Hees.

Alvast veel plezier namens onze 100 jarige toneelvereniging Onderling Kunstgenot.

JUBILEUM BIER

Ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van toneelvereniging Onderling Kunstgenot uit Nispen, in 2019, is er door de plaatselijke brouwerij De Commies een speciaal jubileumbier gebrouwen met de wel klinkende naam ’n BLOND GENOTJE, een speels jubileumbiertje. Een heerlijk , fris, blond biertje met 6% alcohol, dus toegankelijk voor iedereen die van een lekker, speciaal, biertje houd. Tijdens de jubileumuitvoeringen van Onderling Kunstgenot, op 12-13 en 14 april 2019, zal dit speciale biertje voor het eerst geschonken worden in cafe De Gouden Leeuw. Ook bij onze andere activiteiten in 2019, Theater Hap & Stap (26 mei) en de wintervoorstelling    ( 28 december) zal het steeds te koop zijn. Door ’n BLOND GENOTJE te drinken steunt u ook onze jubilerende toneelvereniging.

CuMa 2019 Roosendaal.

Wilt U een voorproefje krijgen van onze jubileumvoorstelling?

Wij zijn aanwezig op zondag 31 Maart a.s. tijdens de culturele manifestatie in Schouwburg De Kring in Roosendaal.

Buiten een korte indruk van de voorstelling delen wij ook flyers uit.